Pe scurt Flori uscate. Insensibil, rece, fara sa-ti starneasca imaginatia.

In realitate o bucurie a privirii, un val de emotii ce te inunda privind coronitele si aranjamentele din flori uscate realizate de Alina Balanescu. Un nou proiect pe care l-am fotografiat pe nerasuflate. O combinatie intre flori si dulciuri, lapte cald, ciocolata, flori si bezele! Aline Cake sunt cei care ne-au indulcit.

Sa fie de vina si vremurile…ne-am mai oprit o CLIPA si am avut timp sa privim in jurul nostru…indiferent, florile uscate sunt atat de versatile…au puterea sa ne intoarca in timp, sa ne trezeasca nostalgii, dar cel mai important, ele ne-au demonstrat ca efemeritatea poate sa dureze…pentru ca florile nu mor, ele se transforma.

Unii le considera demodate sau mai frumos spus, vintage, dar realitatea este ca florile uscate isi pot gasi oriunde un loc, conteaza doar “ochii privitorului”. Astfel, @clipa_decoratiuni_florale a inceput un nou proiect de suflet, Fleurs sechees. Va invit sa va incarcati sufletul cu frumusetea lor atat de suava.

De vazut, placut si de ce nu, luat acasa, le gasiti la @clipa_deco

fotografie flori, fotografie de produs, poze flori, poze flori uscate, flori uscate

Masa monocroma, tonuri de pamant. Decor simplu. Masa decor alb
In realitate, o sfera din ciocolata care se topeste in contact cu laptele cald. O surpriza plina cu ciocolata de calitate si bezele moi.

Aline Cake boutique au pregatit
HOT chocolate BOMB special pentru Ziua Îndrăgostiților.
Familie, fericire, bucurie …