Fotograf nunta bucuresti – Madalina si Alexandru. Si iata perechea castigatoare ajunsa la finish!! Ura! Aplauze! Bucurie si voie buna!

Am reusit sa facem o sedinta foto de cateva ore bune, cu doua tinute vestimentare grozave, cu ajutorul Veronicai Mihalache, Vero Atelier. Ii multumim pentru incredere si flexibilitate! Am reusit sa cream o atmosfera a anilor 20, plina de sensibilitate!

Ella Beauty e cea care mereu se intrece pe sine si reuseste sa ne faca de fiecare data, din ce in ce mai frumoase! Te imbratisam, om talentat!

Christine paper design ne infloreste imaginile cu lumea ei din hartie colorata! Cred ca am inceput sa avem o slabiciune la florile ei! Trebuie sa fie prezente la fiecare sedinta foto a noastra! Ce sa mai spunem despre piesele de mobilier, pe care mereu ne dorim sa le ducem acasa definitiv! Deca Interior cred ca incep sa ne rasfete! Ne lasa de fiecare data sa luam tot ce ne pofteste inima!

Cat despre Madalina si Alexandru sunt deliciosi! Am petrecut cateva ore savuroase, am ras, am povestit si ne-am simtit grozav! Oameni frumosi la propriu si la figurat! Va felicitam pentru 7 ani de iubire si suntem siguri ca peste alti 7 veti fi la fel de pozitivi!

Mada si Alex 78
Mada si Alex 83a
Mada si Alex 97b2
Mada si Alex 97bdf
Mada si Alex 97bd
Mada si Alex 97b
Mada si Alex 97
Mada si Alex 25a
netCOR_3192
Mada si Alex 08
Mada si Alex 05
Mada si Alex 35
Mada si Alex 01
Mada si Alex 11
Mada si Alex 13
Mada si Alex 15
Mada si Alex 32
Mada si Alex 31
Mada si Alex 21

Tinuta si accesorii: Vero Atelier Piatra Neamt

Make-up: Ella Caciuleanu

Locatie: Strand Piatra Neamt

 

 

Fotograf nunta bucuresti – Madalina si Alexandru

Fotograf nunta bucuresti