Fotograf nunta piatra neamt – Preview Roxana si Vlad

De unde sa incep pentru a ajunge la sedinta foto de astazi?! Cred ca, de undeva de la 1990, sa tot fie vre-o 23 ani de atunci! Sa incep de cand mi-a adus mama prima data o “fratioara” acasa? Da, o fratioara mult dorita, cu care speram sa ma joc cu papusile, sa-i prind parul in codite, sa-mi impart jucariile poate sa facem si schimb de rochite!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu …. eu am avut fratele perfect! Am adunat impreuna, multe, foarte multe amintiri! Am avut copilarie a vacantelor de vara la tara, cu miros de iarba proaspat cosita, cu scaldat, cu seri umplute de povesti spuse de bunica. O copilarie ca sora mai mare la sanius, cu pantaloni impletiti si inghetati dupa ore in zapada. O copilarie in care am parcurs sute de kilometri tinandu-ne de mana, am mancat zeci de dulciuri impartite frateste cu rigla, ne-am certat, ne-am alergat, ne-am urat intr-un mod curat pentru pedepsele nedrepte primite de la parinti.

Ma bucur nespus pentru ca n-am avut o surioara, atunci cand mi-am dorit una! Ma bucur acum dupa 23 de ani, pentru ca am avut o casa plina cu masinute, mingi si adidasi de fotbal. Ca sora mai mare, cresti defapt langa cel ce va fi cel mai bun prieten al tau! Prieten care, intr-o buna zi, iti va aduce o sora, in cazul meu pe Roxana! Aici urmeaza un Ta taaaam!!! :))

Asa ca, el Vladut, Vladut cel de 1,90cm, e fratioara mea! Si cum bine-i sta unei surori mai mari, a doua zi de Pasti i-am exploatat la maxim! Am pregatit o sedinta foto video, cu tot ce trebuie! Livada, soare, zi libera, colivii, patura pentru picnic, palarie de soare, chiar si un tata pentru blenda! (Blenda este un material ce reflecta lumina pentru a umple umbrele de pe subiect) :))) Aici, multumim Visaria Piatra Neamt pentru toate accesoriile grozave pe care ni le da oricand si la orice ora!

Si dupa 8 ore cu pauza de apa calda tinuta in soare si sute de fotogrii, am postat repede cateva! Asa ca in joy!

JOY_4284
rox and vlad (198)
rox and vlad (183)
JOY_4325
rox and vlad (208)
rox and vlad (203)
rox and vlad (212)
rox and vlad (218)
rox and vlad (227)
rox and vlad (232)
rox and vlad (237)
rox and vlad (256)
rox and vlad (263)
rox and vlad (274)
rox and vlad a
JOY_4261
rox and vlad (73)a
JOY_4387
rox and vlad (242)
JOY_4418
JOY_4385
JOY_4219
rox and vlad (150)

Fotograf nunta piatra neamt

Fotograf nunta piatra neamt

Fotograf nunta piatra neamt – Preview Roxana si Vlad