O sedinta foto de maternitate iti trezeste cele mai frumoase sentimente si-ti da emotii ca fotograf! Emotii gandindu-te ca au fost alesi, dintr-o lume asa mare, un suflet i-a ales pe ei! Un copil si-a ales parintii! Raluca si Dragos sunt doi viitori parinti fericiti! Au toate motivele sa fie asa! Sunt speciali, calzi si sensibili! Ce copil nu si-ar dori asemenea parinti?

Maternitatea e o perioada speciala, unica, plina de nou, de schimbari si emotii! O sedinta foto de maternitate va transforma 9 luni in cateva secunde, in cateva fotografii pline de frumos!

Cel mai bun moment pentru a programa o sedinta foto de maternitate este in jur de 28-34 săptămâni, când burtica este frumoasa si rotunda. Acest lucru poate varia de la o mamica la alta. Cel mai bine este ca sedinta foto sa se programeze cu 2 saptamani inainte. In functie de anotimp, fotografiile pot fi realizate afara sau la interior. Suntem mereu in asteptare de mamici noi in fata aparatului de fotografiat! Asa ca nu va sfiiti sa imortalizati cea mai frumoasa perioada din viata unei femei! Cea a maternitatii!

Burtica noastra (10)
Burtica noastra (21)
Burtica noastra (25)
Burtica noastra (4)
Burtica noastra (15)
Burtica noastra (27)
Burtica noastra (31)
Burtica noastra (40)
Burtica noastra (43)
Burtica noastra (61)