Aveam in proiectele mele de viitor ideea unui panou plin de flori, inspirat dintr-un  beauty photo session vazut in revista Vogue. Dar era o idee asezata bine in cutiuta viitorului, pana sa vina Veronica Mihalache cu rugamintea de a realiza impreuna o sesiune foto pentru noua colectie de vara a atelierului ei! De aici incepe povestea noastra sa prinda contur si aripi! Au aparut oameni frumosi, talentati si plin de idei! Oameni care ne-au ajutat enorm!

Alexandra Pavel e chipul frumos si sufletul sensibil care a dat viata fotografiilor noastre! A fost prima ei sedinta foto dar naturaletea a ajutat-o din plin! Am lucrat tare  usor impreuna! Trasaturile ei frumoase au fost scoase in evidenta de AnaSpa, machiajul pastelat si parul cu un aer natural au conturat perfect tema sedintei noastre foto!

Panoul nostru inflorat care parea imposibil de realizat a venit in intampinarea noastra! Geanina de la Dream Party ne-a pus la dispozitie peretele cu flori cat si alte aceesorii pline de bun gust pe care le-am folosit! Panoul nostru a fost o poveste separata, o provocare, Geanina a fost cea care a simplificat lucrurile!

Alaturi de noi au mai fost Delia de la Deca Interior care vine mereu in intampinarea artistilor si-i ajuta negresit cat si Elite Interior de unde e imposibil sa nu pleci acasa cu ceva frumos!

Cat despre coronita de flori din hartie, nu ma pot abtine sa nu folosesc la fiecare sedinta foto ceva realizat de Cristina Ciovarta! Creaza dependenta floricelele ei!

Nu in ultimul rand vreau sa spun cat de frumos am colaborat cu Veronica! Am mai luat rochii din atelierul ei pentru sedinte foto dar acesta a fost primul proiect la care am lucrat umar la umar si floare la floare! A fost totul boem, sensibil, pastelat, plin de flori si materiale fluide! Am avut incredere una in cealalta si a iesit rezultatul asteptat! Cat despre rochiile ei le gasiti la Vero Atelier, un boutique frumos ca o primavara!

mici_1
Colectie Vero 016
mici_6
mici_4
Colectie Vero 150
mici_5
Colectie Vero 094
Colectie Vero 044
Colectie Vero 050
Colectie Vero 088
Colectie Vero 101
Colectie Vero 105
Colectie Vero 134

Model: Alexandra Pavel

Make-up and hair: Ana Spa

Rochii: Vero Atelier

Panou de flori si accesorii: Deam party Piatra Neamt

Recuzita: Deca Interior Piatra Neamt

Recuzita: Elite Interior Piatra Neamt

Coronita flori hartie: http://www.christinepaperdesign.com/