Pentru ca a venit primavara, marchez aceasta perioada in felul meu.

Va urez sa fiti intampinati de acest anotimp cu un val de liniste si armonie si, totodata, impartasesc cu voi, oficial, o serie de cadouri la care am lucrat cu mare drag! Pentru ca pandemia ne-a oferit timp pentru noi si am avut posibilitatea de a fi creativi, am gandit o serie de calendare delicate si sensibile care pot fi daruite atat pe parcursul anului, cat si acum, in luna lui Martisor

Astazi vi-l prezint pe cel mai special: e fragil, feminin si gata sa emane caldura.Pentru realizarea lui am folosit o hartie aparte, handmade, cu o textura care difera de la o pagina la alta, ceea ce da viata fiecarei luni din calendar. Putem spune ca e nascuta a doua oara .

Am ales lemnul pentru ca e un material cald, iar pe suport am gravat cuvantul “Sensibilitate”.Totodata, suportul poate fi folosit, ulterior, drept stand pentru 30-40 de fotografii pe care le puteti schimba oricand.Asadar, daca va doriti sa faceti un cadou delicat si feminin dragelor voastre mame, surori sau prietene, acum aveti la dispozitie aceste calendare pe care le puteti achizitiona cu 150 lei.Si spun “aceste” pentru ca vor mai urma .

Daca va doriti un astfel de calendar, ma puteti contacta in privat aici, pe Facebook sau il puteti lua direct din Floraria Clipa.