E extraordinar daca realizezi de cat curaj e nevoie pentru un baiat sa isi ceara prietena in casatorie!

Totul a inceput cu un mesaj pe facebook de la Ioan care-mi spunea cum in week-end vine la Piatra Neamt cu iubita lui pentru cateva zile cu gandul de a o cere in casatorie si ca i-ar placea sa aiba cateva imagini surprinse cu ei in acele momente!

Short long story am ales un loc in care lumina de apus e frumoasa, am stabilit o ora amandoi si am cazut de comun acord sa ii fotografiez de la distanta, fara ca prietena lui, Catalina, sa observe la inceput. Asa ca avand tolba plina ochi de emotii i-am asteptat cu canon-ul incarcat si teleobiectivul pregatit de marele moment.

A fost atat de frumos momentul incat pentru restul zilei am zambit incontinuu. M-am intors acasa si i-am sarit in brate lui Bogdan multumindu-i pentru ca m-a cerut acum multi ani si pentru cum crestem unul langa celalalt…

M-a cucerit sinceritatea lor, bunatatea si in primul rand prospetimea relatiei lor tinere. Daca ar avea culoare dragostea lor cred ca ar fi un verde crud, de primavara. Sunt ca o pajiste primavara, necalcata, neatinsa de talpile oamenilor.

Iubirea e iubire, indiferent de varsta….dar la 20 ani are o fragezime, o mireasma, fura zambete, intoarce priviri, e atat de curata. ..

Si pana la Ioan nu am inteles indeajuns de cat curaj are nevoie un baiat pentru a cumpara inelul de logodna. De cata vulnerabilitate da dovada in acele momente cat e in genunchi asteptand raspunsul. Cata putere sa ai sa-ti spui “Da, vreau sa merg la pas cu ea prin viata..”vrei sa fii sotia mea?