A fi fotograf e extraordinar! E extraordinar de greu si de frumos!
Astazi am simtit nevoia sa aratam cateva lucruri pe care le facem noi! In plus, diferit si cu iubire pentru mirii si clientii nostri!

Am simtit nevoia sa vorbesc de brand, de ce inseamna CorinaD in viziunea noastra si chiar daca D-ul e mut, in realitate e suflet si talent!
Un brand e imaginea și impresia care se formeaza fata de un produs sau un serviciu. O marcă ce se construiește în timp.
10 ani ne-au trebuit pentru a intelege cum se cladeste o imagine! Am inteles de ce e nevoie pentru a da o identitate produsului nostru!
Trebuie sa fim diferiti! De la atitudine la stilul pe care il abordam!
Am invatat sa fim foarte sinceri si deschisi cu mirii nostri! Suntem prieteni inainte de toate! Nu suntem client si furnizor!
Evitam sa spunem “nu”! Pentru noi nu exista nu! Exista experienta noului si bucuria de a vedea mirii fericiti!

Oferim surprize mirilor nostri dragi, sedinte foto, albume in care invitatii scriu gandurile lor bune in seara nuntii, albume pentru nasi, stick-uri personalizate la care nu s-au asteptat si un pachet cat mai frumos atunci cand predam cutiutele cu amintiri!
Mirosul lemnului proaspat gravat si a imaginii proaspat tiparite in album de fiecare data fac diferenta!

Increderea sta la baza relatiei noastre cu voi! Clientii si prietenii nostri! Ne dati mana libera, ne lasati sa fim creativi si ne apreciati!
Ne bucuram de fiecare data dupa predarea unui eveniment de cadourile primite de la voi, de mail-urile pline de emotie sau de cutiile de ciocolata pe care mi-e imposibil sa le refuz! Sunt fericita mai ales pentru perechea de balerini cu sclipici oferita de Roxana!! Ne incarcati cu energia voastra pozitiva la fiecare feed-back primit! Ii multumim deasemenea lui Dumitru pentru “arenda” primita! Stie el!:)))
Vrem sa fim diferiti, sa alergam in directia opusa tuturor. Sa fim noi, inconfundabili!
Noi linistiti la nuntile voastre, martori tacuti! Veseli si cu chef de dans la petrecerile pline de ritm! Prieteni atunci cand savuram paste si-un pahar de vin impreuna, dupa ce emotiile evenimentelor au trecut!
Un brand inseamna munca, inseamna imaginea noastra  in ochii vostri, un produs creativ si diferit! Am cladit totul cu ajutorul clientilor nostri! De aceea de fiecare data va vom surprinde cu lucruri inedite!

Made with ♥

COR_7415
COR_7416
COR_7423
COR_7449
COR_7454
COR_7458
COR_7465
COR_7466
COR_7468
COR_7470
COR_7480
COR_7482
COR_7484
COR_7492
COR_7494
COR_7497
COR_9546