Fotograf nunta bucuresti – Petronela si Bogdan

Ca intr – o piesa de teatru unde fiecare personal isi are replica bine aleasa, Petronela isi ia rolul in serios si ne creioneaza trecutul lor: “Povestea noastra e lunga si sofisticata mai ceva ca in telenovele. Ne-am cunoscut acum multi ani cand eram doar colegi de clasa si mai mult la inceput, spunem noi, exista o antipatie reciproca. Treptat am inceput sa ne descoperim unul pe celalalt si am ajuns sa ne iubim.

Inca ne contrazicem(mai mult pt a ne tachina) legat de cine e “vinovat”
pentru primul sarut(undeva in anul 2005).Si uite asa au trecut anii am ajuns pe 15 septembrie 2011 cand a aparut frumoasa intrebare ” vrei sa fii sotia mea ? ” intrebare adresata la 324 metri inaltime in cel mai romantic loc posibil Eiffel Tower Paris. Tacticos Bogdan i-a dat drumul inelului in paharul cu sampanie in timp ce eu eram captivata de minunata priveliste, plan gandit in detaliu de el inainte de a merge in vacanta.Ce pot sa spun minunat!!!!Minunat e EL!!
< div >

Bogdan: “De la Paris ( Eiffel Tower) e cale lunga pana in Grecia ( Insula KOS) acolo unde s-au intamplat cele mai frumoase lucruri intre noi, dar si mai lunga a fost calea de la mine spre tine si toate astea pentru ca te iubesc enorm!”

Cat despre eveniment, e clar, Petronela e cea care isi aminteste cu emotie momentele traite.
“Organizarea celui mai frumos eveniment a decurs asa cum ne-am dorit cu cei mai potriviti oameni care au ajutat ca acest lucru sa se implineasca, aici ne referim la muzica, Formatia Meridian Piatra Neamt, locatie Restaurantul Balador si 2 oamnei minunati care au facut ca amintirea evenimentului sa fie clara si frumos transpusa !”

Si – uite asa am incalecat iar pe – o sa si si – au spos povestea lor!

Cat despre noi, nu stiu altii cum sunt, dar avem parte de miri extraordinari de fiecare data!Asteptam cu nerabdare anul care vine sa va fotografiei intr – o ipostaza noua, aceea de nasi!

Va imbratisam cu drag!!!

Fotograf nunta bucuresti – Petronela si Bogdan

Fotograf nunta bucuresti

Fotograf nunta bucuresti