Fotograf nunta piatra neamt – Elena si Robert. Elena: “Totul a inceput intr-un loc magic numit Serendipity, intr-o seara rece de februarie, in care am baut muuuuuult ceai parfumat si am mancat muuuuuuulta turta dulce, cat sa vrem sa nu se mai termine nici ceaiul, nici turta dulce dar mai ales seara… de atunci ne-am comportat de parca eram dintotdeauna impreuna. O fi fost de la prea mult ceai, sau prea multa turta dulce.
Nu stim cand au trecut primii 5 ani impreuna, 5 ani plini de provocari, in care ne am descoperit, am invatat, am evoluat, am trecut si testul distantei, insa stim sigur ca « doar impreuna strumfii sunt puternici« – motto ul familiei Conea. Si mai avem noi un principiu pe care nu l-am incalcat niciodata pana acum si dupa care ne ghidam in zilele mai putin senine: «niciodata nu mergem la culcare suparati unul pe celalalt«
A venit si momentul in care ne am decis ca, oricat de mult ne place noua sa tinem toata dragostea doar pentru noi, ar fi cazul sa impartasim totusi si cu ceilalti cate ceva, doar odata, doar un pic si numai la nunta.”
O nunta grozava, completam noi! Cu tema, cu multa voie buna, cu inghetata, cocktailuri si multa iubire!
A fost o placere sa filmam o zi a nuntii atat de senina!

Fotograf nunta piatra neamt – Elena si Robert

Fotograf nunta piatra neamt

Elena si Robert from corinad.ro on Vimeo.