Termenul “artist” e folosit astazi in exces, alaturi de mult prea multe meserii… Dar trecand de oftatul asta lung am sa vi-i prezint pe Iarina si Andrei, o pereche deosebita, speciala, la care tin tare mult.

Andrei Nutu e artist plastic, cu adevarat artist, un desenator extraordinar si un pictor foarte creativ. Cand m-am angajat la Liceul de Arte “Victor Brauner” in toate salile de atelier gaseai, pe pereti, studii facute de el iar profesorii aveau la adresa lui doar cuvinte de lauda, desi terminase clasa a XIIa de ani buni. L-am cunoscut, ulterior, si-a fost o bucurie sa descopar un om atat de cald si talentat, care atunci cand vine vorba de arta, nu-ti va refuza niciodata ajutorul.

A terminat sectia de pictura a Universitatii de Arte, Cluj si experiementeaza neobosit in multe domenii ale artei.

Imaginati-va bucuria mea cand Iarina si Andrei mi-au scris ca urmeaza sa se casatoreasca si au nevoie de noi pentru a le fotografia si filma evenimentul!! Imaginati-va bucuria noastra atunci cand am aflat ca nasul lor va fi dirigintele meu, modelul meu de profesor, scriitorul Romila G. Adrian, cel care acum, 20 ani mai tarziu, e dirigintele elevilor mei la Liceul de Arte.

Daca toate povestea pare o problema de matematica ce poate fi rezolvata doar cu creionul pe hartie, pentru noi, nunta lor, interactiunea cu ei si cu toti cei dragi a fost o indelunga bucurie!

Am sa va las aici sa rasfoiti si voi site-ul lui Andrei si fiti siguri ca peste ani numele sau va fi sonor:

– > https://www.andreinutu.com/ <-

Andrei si Iarina va multumim, cu toata sinceritatea!!!! Sa fiti extrem de fericiti!

Videograf – Vlad Maris

Cabina foto – The Photo Van, Iasi

Accesorii – MissBabacilu

Rochie – Atelier Barbara Langellotti

Costum – 6AM Ceremony

Make-up – Nicoleta Mihaila, Piatra Neamt

Muzica- The Bride Stealers Band, Iasi