Sarbatorile pascale se apropie, asa ca o masa de Paste creata cu rolul de a inspira e binevenita in perioada aceasta. Pentru a insufleti masa si coltul cu iz de sarbatoare, Mihaela si frumoasa ei familie au fost tot ce aveam nevoie!

Ne-au zambit larg de la mic la mare, au fost deschisi si sinceri, in scurtul timp petrecut impreuna ne-a incarcat pozitiv.

Mihaela e mamica a doua minuni cu chip senin si pentru ca e inspirata zi de zi de ei, acasa creaza hainute pentru copii. E neaparat sa o gasiti pe facebook, pagina ei cu lucrusoare mici e https://www.facebook.com/kamishoprops.

Elemente din masa de Paste gandita de Alina pot fi asezate acasa intr-un mod usor, creativ si unde mai pui ca sunt extrem de accesibile. Panselutele si narcisele sunt flori simple, vesele pe care le puteti cumpara cu siguranta de la piata. Muschii pot fi adusi dintr-o zona impadurita si-i puteti aseza intr-un cosulet pregatit pentru ouale vopsite. Matisorii si crengutele rupte, inmugurite sau nu, pot intregi povestea cu iz de padure.

Daca iti faci griji in privinta culorilor iti dam un tips, alege intotdeauna tonuri de gri deschis, nuante de ocru iar langa ele poti fara probleme sa adaugi orice culoare. Si daca iti doresti 2 culori ai grija ca una sa domine si cealalta sa o regasesti doar prin accente mici. Adica muuult verde si mici accente de galben! Si daca tot ai emotii fereste-te de modele, alege tesaturi simple. Nu ai cum sa gresesti!!

Abia asteptam sa auzim cum v-a inspirat pe voi masa noastra si de ce nu cum vor arata decoratiunile voastre!

Locatie, decor, flori – Alina Balanescu, CLIPA DECORATIUNI FLORALE

Dulciuri – Cofetaria Central, Piatra Neamt

Lumanari – MO – Candles and more

Hainute copii – Kamisho- Lovely photo props


Dulciuri cu iz de Paste au purtat semnatura Cofetaria Central

Delicatele lumanari au fost facute hand made de MO – Candles and more

Milestones cards, cartonasele care iti vor aminti mutritele frumoase primului an din viata bebelusului tau le poti comanda de pe pagina CorinaD photography

Alina, omul grozav cu care am format o prietenie tare creativa! E atat de talentata incat la fiecare sedinta foto noua inca ma mai surprinde!

Gaseste solutii dintre cele mai ingenioase si dincolo de toate simte tot ce creaza.