Nu lasati amintirile sa va scape! Creati un jurnal cu fotografii pentru primul an al bebelusului vostru

Amintiti-va fiecare luna a strumfului si schimbarile prin care a trecut. Fotografiati-l in data nasterii sale, in acelasi loc din casa, alaturi de cardul cu cifra varstei sale.

Mamici, bunici si viitoare nane de bebestrumfi, ne adresam voua. Puteti oferi un cadou creativ, inedit si colorat, care va sta martor la emotiile primului an de viata al bebelusului.Pachetul are 13 cartonase cu dimensiunea de 15X15 cm si sunt printate pe carton calitativ, gros, rezistent la maini mici si amprente de degetele curioase. Sunt prietenoase cu cei mici, au colturile rotunjite, asa ca vor fi sigure pentru ei. Sunt create din elemente pictate in acuarela, iar culorile vesele sigur vor fi pe placul copilasilor

Gasca de iepurasi jucausi asteapta copiii si stau martori la primul an din viata lor!Dupa prima aniversare, imaginati-va ca toate cele 12 fotografii pot crea un mic album foto, fiecare pagina reprezentand cate o luna.

Prin aceste carduri vesele investim in valoarea amintirilor si ne dam seama cat de pretioase vor fi cele 12 poze din primele momente ale noului nascut.

Baby milestones cards

Cei care, mai tarziu, ii vor arata bebelusului zambetele sale din primele luni de viata.Iepurasii sunt personaje iubite de copii in desenele animate si cartile pentru strumfi, asa ca sigur vor fi indragiti la prima vedere!

Cartonasele s-au nascut dintr-o idee si au ajuns sa devina un cadou perfect pentru o viitoare mamica! Si ce e important, colturile rotunjite le fac sigure pentru bebelus!