O nunta ca-n povesti la Piatra Neamt si-un rezumat al povestii lor de dragoste!
Un clip facut cu dragoste si din dragoste! Rezultatul unei echipe grozave, extinsa de un an incoace. Suntem trei si suntem siguri de expresia “Unde-s multi puterea creste!” mai mult ca niciodata! Nu stiu daca ne creste puterea dar creativitatea si voia buna cu siguranta!
Cat despre 30 august, o lasam pe Roxana sa ne spuna cum a inceput povestea lor!

“Ne apropiem de o zi speciala din viata noastra, o zi in care ceva frumos s-a infiripat intre noi, Roxana si Ciprian, o zi deosebita, 17 octombrie.
Totul s-a petrecut foarte repede, frumos, asa cum ne-am dorit, asa a si iesit.
Povestea noastra a inceput pe 17 octombrie, facebook fiind puntea noastra de legatura ce ne-a pastrat zi de zi in fata chat-ului sau la telefon.
Distanta era pentru noi inconvenientul, dar in acelasi timp ne-a si unit.
La Craciun a inceput totul cand noi doi ne-am vazut, ne-am placut si ne-am sarutat pentru prima data. A fost minunat!
A urmat o perioada in care, desi eram la distanta ne auzeam zi de zi. Ne incepeam diminetile cu sarutari virtuale si aveam parte de surprize placute si neasteptate.
Aprilie a fost o luna speciala, deosebita in care ne-am petrecut timpul impreuna. Un moment emotionant s-a petrecut pe 22 aprilie la popasul Fantanele, unde Ciprian m-a surprins oferindu-mi inelul de logodna. A fost cel mai frumos, minunat si emotionant moment din vietile noastre.
Ne iubim mult, ne vom iubi o viata, suntem si vom fi pentru totdeauna impreuna!”
Si-a fost o nunta ca-n povesti, o nunta in Piatra Neamt, la Restaurantul Noir, cu flori de hartie, rasete si mustati de hartie, tineri si muzica buna! O nunta cu personalitate, o nunta cu inima! Daca nuntile ar avea inima ei bine a lor sigur ar bate cu putere!
A fost o placere sa fim alesi pentru a ne ocupa de amintirile unei zile de poveste!
O nunta cum multe nu-s!