Trebuia sa fie o sedinta foto inspirationala, ceea ce a si iesit, dar pana la urma a fost una de logodna.

Theo o ceruse in casatorie pe Larisa in ultima lor vacanta. Asa ca mica noastra sedinta foto a primit o valoare-n plus si una importanta!

Ca intotdeauna de decor s-a ocupat Alina Balanescu de la Floraria Clipa din Piatra Neamt, iar restul detaliilor, locatia si tinuta le-am pus cap la cap impreuna.

Cromatic ne-am dorit sa fie totul ton in ton, in nuante deschise, culori neutre, cremuri si brunuri. Albul a dominat iar lumina naturala ne-a permis sa ne jucam in voie.

Cat despre tort, cofetaria Central, ni l-a oferit din inima iar mirosul lui de vanilie ne-a distras de la concentrare toata ziua!

Cat despre frumusetea Larisei nu va mai spun. Eu m-am indragostit de ea iremediabil. O frumusete reala, fina, naturala si sensibila …. Theo categoric e un norocos!

Cosuri impletite din nuiele, vase de lut, suporti pentru lumanari in nuante neutre, scaun transparent, scaun alb de lemn, flori uscate, buchet de mireasa nemuritor, scara de lemn, plante uscate ce pot face un decor pentru nunta frumos, iarba de pampas care e nelipsita cand e vorba de nuante deschise si lista poate continua….